Rólunk

1990-től hagyományos röntgen berendezések szerelésével, javításával, karbantartásával foglalkozunk. Látva a röntgen munkahelyek felszereltségét, azok hiányosságait, filmnéző szekrények gyártására is vállalkoztunk 1998-tól, átalakult szervezeti formában, betéti társaságként. 2004. január 1-től a bővülés eredményeként Radilux Kft. néven folytatjuk tevékenységünket.

A röntgen, különösen a képalkotó berendezések az utóbbi időben óriási mértékben fejlődnek, a digitális technika előretörésével együtt a filmnéző berendezésekre továbbra is szükség van. Mivel a nyugati berendezések nagyon drágák, ezért hazai, korszerű, szemkímélő, nagyfrekvenciás működésű berendezések gyártásába kezdtünk.

A megbízható beszállítói kör is garantálja a jó minőséget. Kipróbálásra berendezést biztosítunk. Egyéni, speciális elképzelések megvalósítását is vállaljuk. Kérjen részletes felvilágosítást, tájékoztatót. Vásároljon közvetlenül a gyártótól!

Egyre több igény mutatkozik az állatgyógyászat röntgen munkahelyeinek szerviz ellátására is. Mindenféle röntgennel kapcsolatos tanácsadást, kivitelezést vállalunk.
2007-től a gyártási és szerviz tevékenység mellett egyre nagyobb hangsúlyt helyezünk a társadalom egészségének érdekében végzett tevékenységekre. A Társadalmi Célú Hirdetés Diákverseny koordinálásával az ifjúság figyelmét szeretnénk ráirányítani az aktuális problémákra, a diák munkacsoportokat rövid reklámfilmek forgatásán keresztül ösztönözzük az együtt gondolkodásra. Emellett hangsúlyt fektetünk a közösségfejlesztésre, szociális, karitatív akciók szervezésére a társadalom érzékenyítésének céljából.